Бившата съпруга на Илиян Тупалката – Камелия, стана танцьорка. В миналото

...
Бившата съпруга на Илиян Тупалката – Камелия, стана танцьорка. В миналото
Коментари Харесай

Бившата На Илиян Се Клати При Коцето

Бившата брачна половинка на Илиян Тупалката – Камелия, стана танцьорка. В предишното си тя е била гимнастичка и носителка на купата „Мис най-секси българка“. Сега тя може да бъде видяна в чалготеката на фолкпевеца Константин. Изкусителната дама с безпределно дълги крайници забавлява посетителите в нощното заведение с изкусителни танци. Макар да има дете от фолкпевеца Илиян, Камелия не се свени да излиза на сцената по нищожно облекло, което мъчно прикрива формите на тялото й.

Оголените задни елементи и напиращите да изскочат гърди от тесния сутиен са същинска наслада за почерпените посетители на дискотеката. Камелия е част от балет от няколко девойки, които имат за задача да танцуват по време на чалга шлагерите и да радват многочислената мъжка публика, написа „България Днес“.

Любопитен миг е, че Константин и Илиян са доста положителни другари и не е ясно по какъв начин се е отразило на връзките им това, че Коцето е наел някогашната брачна половинка на приятелката си. Друг забавен миг би бил, когато Тупалката има присъединяване и с някогашната си се окаже в едно и също заведение. Затова и цялата обстановка е мощно объркана за осведомените с любовните многоъгълници в българския попфолк.

Както „България Днес“ писа, Камелия има нов мъж в живота си. Това е вратарят на „Дунав“ (Русе) Мартин Луков. Двамата сега са мощно влюбени, само че не е ясно дали футболистът не ревнува от нощните изяви на обичаната си жена.

Тупалката и Камелия се срещат, когато той я кани да танцува в негов видеоклип. Двамата небрежно се залюбват и Илиян зарязва предходната си другарка. Двамата подвигнаха екзотична женитба на брега на Черно море, а фолкпевецът даже отхвърли да взе участие в концерт на „Пайнер“, с цел да се вземе с обичаната си. Сега различен я мисли какво прави нощем и на кого танцува.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР